Budapest, II. kerületi penthouse lakás

 

Lakás


Budapest 2. kerület Zöldmál részén eladó egy háromlakásos új építésű luxus társasház penthouse lakása.

 

A ház a képeken látható készültségi fokozatban áll, már csak a belső befejezési munkálatok vannak hátra. Burkolatok, beltéri ajtók szabadon választhatók. 

 

Az ingatlan négy szinten helyezkedik el. A garázsszint fűtött, a rámpa úgyszintén. A lakáshoz két gépkocsi számára biztosított a parkolás, mely egyenként 4.5MFt-os vételáron megvásárolandó.

 

 Minden lakás 25nm-es tárolóval rendelkezik, melyből elszeparáltan kialakítottak egy 10nm-es mosókonyhát, melynek ára 300EFt/nm, összesen 7.5MFt, melyet a lakás vételára tartalmaz!, s melynek felszereltsége lehetővé teszi az 50%-os beszámítást a hasznos nettó területbe.

 

A lakásokba való közvetlen bejutás liften keresztül történik. A penthouse lakás a második emeleten található, melynek hasznos nettó területe 120nm+90nm tetőterasz.

Elosztása kényelmes, nappali+2+1félszobás, duplakomfortos. A lakás tájolása délnyugati. Az egész nappali fényárban úszik a beépített üvegfalaknak köszönhetően.

A homlokzati nyílászárók külső felületi árnyékolását automatavezérlésű, antracitszürke színű zsaluzia rendszer biztosítja.

 

A fűtés hőlégszivattyús rendszeren keresztül történik, minden helyiségben külön vezérelhető I-CON termosztáttal.  A lakásban a hőleadást padlófűtés és mennyezetfűtés biztosítja, az utóbbi hűtésrendszer funkcióval is egyben, mely szintén külön vezérelhető helyiségenként.  A luxusház ’’okosház’’ előkészítése biztosított.

 

A társasház külső kamerarendszerrel felszerelt.

A kert gyönyörűen parkosított, 1000nm-es közös használatú, frissen gyeptéglázott kertrésszel rendelkezik.

 

A környék ellátottsága kiváló, közelben éttermekkel, bevásárlóközponttal, sportolási lehetőséggel, s nem utolsó sorban könnyen megközelíthető akár gyalogosan is.


179.0M HUF vételár

177 m2 alapterület

  • TípusaTégla
  • ÁllapotÚj építésű
  • KilátásPanorámás
  • TájolásDK
  • FűtésEgyéb
  • ParkolásTeremgarázs
  • KomfortLuxus
  • Elhelyezkedés3. emelet
  • További felszereltség, tartozékLift, Terasz

Kapcsolat

G Kovács Beáta
ingatlanreferens

  (30) 949-7877

  kovacs.bea@lasiestaingatlan.hu

Képek az ingatlanról

Nagyításhoz kattintson a képre!