Diósdligeti luxus ház

Pest   Diósd

Ház


DIÓSD LIGETEN ELADÓ EGY 2019-BEN MAGÁNCÉLRA MEGÉPÜLT, EXTRA FELSZERELTSÉGŰ LUXUSINGATLAN!

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

Az ingatlan aszfaltos úton megközelíthető, új építésű ingatlanok veszik körül. Az M0-ás autópályától távol eső utcában található, a környék kifejezetten csendes, kellemes kertvárosias hangulatú.

A ház pinceszintre és földszintre tagolódik. A földszinten nappali + 3 szoba került kialakításra szobánkénti fürdőszobával, szintén itt található egy kényelmes gardrób, egy mosókonyha és egy toalett.
A pinceszinten egy tágas hobbi/dolgozószoba, egy tároló helyiség, gépészeti helyiség, és egy dupla beállásos garázs található.

A nappali - étkező - konyha (57.88nm) hatalmas üvegfelülettel csatlakozik a téliesített, edzett üveg panelekkel körbezárt, konyhával felszerelt teraszhoz (101.73nm), mely nyáron széthúzható a medence és a kert felé. A medence 9x3méteres, fűthető és ellenáramoltató funkcióval rendelkezik.
A teraszról szép kilátás nyílik a környékre.

A dupla garázson kívül, külön kertkapun megközelíthető térkövezett beállón további egy gépjármű parkolhat.

Gépészet:
A ház fűtéséről - hűtéséről Daikin Altherma 3 típusú, 16KW-os hőszivattyú gondoskodik, padló és mennyezet fűtéssel, mennyezet hűtéssel. 300 literes hmv tároló, vízlágyító berendezés, puffer tartály teszik teljessé a fűtés és melegvíz ellátás rendszerét.
Az épületben hővisszanyerős szellőztetőrendszer működik, por - és pollenmentes friss levegő beáramoltatásával, fürdőben, konyhában páraelszívókkal.
A tetőn 36 db napelem került elhelyezésre, teljesítményéből adódóan a ház teljes áramellátásán felül is visszatermel, továbbá 3 db napkollektor fűti a medencét.
Ivóvíztisztító berendezés, központi porszívó szintén beszerelésre került.

Felszereltség:
Motoros zsaluzia, redőnyös szúnyogháló, benti - és kinti konyha egyaránt teljes gépészettel felszerelt, rejtett világítás, design lámpák, beépített bútorok, kandalló, helyiségenkénti termosztát, riasztórendszer nyitás és mozgásérzékelőkkel, kamerarendszer, parkosított kert, esővíztározó, öntözőrendszer, épített kerti tároló...

Teljes tervdokumentáció rendelkezésre áll, alaprajzot kérésre továbbítok.

360.0M HUF vételár

327 m2 alapterület

4 szoba

  • TípusaCsaládi ház
  • Telek nagysága1000 m2
  • ÁllapotÚj építésű
  • KilátásPanorámás
  • ParkolásGarázs 2 vagy több autó számára
  • KomfortLuxus
  • Szintek száma2
  • Szobák száma4
  • FűtésPadlófűtés, Falfűtés, Mennyezet fűtés, Geotermikus

Kapcsolat

G Kovács Beáta
ingatlanreferens

  (30) 949-7877

  kovacs.bea@lasiestaingatlan.hu

Képek az ingatlanról

Nagyításhoz kattintson a képre!